Konzultációkérés

Kérj ingyenes
Konzultációt!

Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

Munkánkat az teszi érdekessé és különlegessé hogy minden ügyfél különböző, mindegyik párnak meg vannak a saját elképzelései, ötletei és álmai. Az esküvőszervező minden alkalommal egy új kihívással szembesül, feladata pedig, hogy az esetleges akadályokat leküzdve megkímélje a párokat a rengeteg utánajárástól, telefonálástól figyeljen minden apró részletre, tisztában legyen a rejtett költségekkel és törekedjen a tökéletes megvalósítására.

       

A szervezés folyamata

Az ország egész területén tervezek és szervezek esküvőket. 

Az első találkozónkat követően díjmentesen elkészítem személyre szabott ajánlatomat, mely több lehetőséget is biztosít számotokra és szabadon módosítható. A benne szereplő szolgáltatók mindegyike kipróbált és szakmailag ellenőrzött. 

A szervezés ideje alatt bármilyen kérdéssel, problémával, új elképzeléssel fordulhattok hozzám, én pedig rendelkezésetekre állok korlátlan telefonnal és email-el. Mert minden általam szervezett esküvőt a magaménak érzek így lelkesedésben nem lesz hiány!

Amennyiben sikerül elnyernem bizalmatokat garantáltan egy kreatív és egyedi esküvőben lesz részetek, amelynek a főszereplői Ti lesztek. 

      

Esküvői válogatások