Konzultációkérés

Kérj ingyenes
Konzultációt!

Változz menyasszonnyá 1.

 

Átváltoztattuk Beát

Csapatunk, a Makeover Team (MSE Weddings, Serenity Team, Hániel szalon, Demecs Zsófi), azzal a céllal indította ezt a kampányt, hogy mindenki számára megmutassa, hogy egy átlagos hétköznapi nőből kortól, alkattól és hajszíntől függetlenül is lehet csodálatos menyasszonyt varázsolni.

Mindehhez pedig nem kell más, mint egy jó stylist (MSE Weddings), egy minden igényt kielégítő menyasszonyi ruha szalon (Hániel), egy sminkes (Demecs Zsófi), aki kihangsúlyozza az arc szépségét, egy professzionális fodrász és végezetül egy kiváló fotós (Serenity Team), aki mindezt megörökíti.

Egy werk fotósorozat keretében bemutatjuk nektek Bea (27) átváltoztatását.

  • Érkezés

Március 4. szerda reggel 9:00 óra. Bea mosolygósan érkezett a helyszínre, még a nap is kisütött a kedvéért.

  •  Smink

Kérésünkre smink nélkül jött, hogy ezzel is jobban szemléltethessük a változást. Azt is kértük, hogy minimum 10 nappal az átváltoztatás előtt már ne használjon barnító krémet és kerülje a szoláriumot is. Bőre radírozott, kitisztított volt, hogy alkalmas legyen a sminkelésre. Sminkesünk figyelembe vette különleges ívű szemét, az elsődleges hangsúlyt pedig a szája kapta. Tél típusú lányként fehér, pólusnélküli bőrét könnyű volt sminkelni. Mivel a smink helyiség a szalonban van, így könnyen össze tudtuk hangolni a sminket a kiegészítők színével, ebben az esetben a rúzs színét a szalaggal.

 

 

  • Ruha

A ruha kiválasztásánál figyelembe vettük Bea karcsú alakját és magasságát. Számára a legtökéletesebb egy testhez simuló csípőtől bővülő ruha volt. Ez nem csak kihangsúlyozta hibátlan alakját, de meg is nyújtotta azt. Kiegészítőnek csipke bolerót és hosszú tüll fátylat kapott.

… és megtörtént a csoda, Bea menyasszonnyá változott… :)

 MAKEOVER TEAM ( Józsa-Dézsi Emese, Demecs Zsófi,Kövesdi Krisztina és aki nem látható, mert a gép mögött áll, Laukó Brigitta) 

Kívánok mindenkinek örömteli készülődést! :)

MSE az esküvőszerveződ

 

 

Fotók:http://www.serenityteam.hu/

 

Esküvői válogatások