Konzultációkérés

Kérj ingyenes
Konzultációt!

Save the date - meghívó

Talán kevesen tudják, hogy mit is jelent a Save the date „meghívó” lehet papír alapú vagy elektronikus kép formátumú. Az elektronikusan elküldött kártya biztosan célba ér és jóval gyorsabban, mint hagyományos postai úton. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg ez nem kerül szemétkosárba, elmenthető vagy akár a meghívott használhatja gépe háttérképének, ezzel is emlékeztetve őt a meghívásra. Azért nem árt gondolni az idősebb generációra is, aki nem jártas a számítógépek világában. Nekik érdemes postán elküldeni a meghívót.                                                                                           

A Save the date - video változata egy rövid történet megjelenítése. Lehet romantikus, vicces vagy éppen a pár kedvenc emlékét felidéző történet (pl. eljegyzés). A lényeg, hogy felhívja a figyelmet az esküvő dátumára.

Netti + Gábor | Save the date from Serenity team - Foto & video on Vimeo.

A Save the Date bemutatására elkészítettük Netti és Gábor videó és kártya meghívóját is, amelynek témáját a lánykérés és ezzel együtt a cseresznyefa virágzása ihlette. A cseresznyevirág a japánok nemzeti jelképe és identitásuk része. A japánok minden évben megünneplik a cseresznye virágzását virágnéző sétát tartva (Hanami). Az ünnep mindig a virágzásától függ, ezért a Japán meterológiai intézet előrejelzéseket készít a virágzás meghatározására. A virágnak szimbolikus jelentősége van, mivel a virágok rövid élete a tisztaság és egyszerűség eszményét tükrözik. Valamint a cseresznyeszirom a nő tiszta életét jelképezi.

A Felvétel helyszíne a Füvészkert, ahol a leánykérés történt.

Netti és Gábor szerelmének rövid története:

„Maga az ismerkedés egyáltalán nem volt filmbe illő, de még csak piszok romantikus sem, hiszen Miskolcon a középiskola által találkoztunk először...durván 13 éve. Az már viszont sokkal érdekesebb, hogy hogyan lett egy 9 éves barátságból szerelem. Gyakorlatilag a közös munkahelynek köszönhettük, hogy több időt tölthettünk együtt és egyre gyakrabban találkoztunk munkán kívül is. Aztán egyik napról a másikra átalakultak a baráti érzelmek és hirtelen egyikünk sem értette, mi és hogyan változott meg, hiszen soha nem voltunk "egymás esetei" Hosszú, rögös út, számtalan visszautasítás után, durván 1 év elteltével végül engedtünk az érzelmeknek és elfogadtuk, hogy egymás mellé teremtettek minket az égiek "

 

Kívánok mindenkinek örömteli készülődést! :)

MSE az esküvőszerveződ

 

 

Fotó, videó: Serenity Team 

Dekor: Enterifleur

Style: MSE Weddings

 

 

Esküvői válogatások