Konzultációkérés

Kérj ingyenes
Konzultációt!

A Mi esküvőnk - Orsi és Andy

Szeretet, őszinte öröm, nevetés, bűbájos, stílusos vendégek, fergeteges mulatozás. Ezek a jelzők jutnak eszembe, amikor Orsi és Andy esküvőjére gondolok, amely a szívemnek annyira kedves.

                         

 

Ahogy azt egy népes angol vendégseregtől elvárnánk, a hölgyek pompás kalapkölteményekben (mi magyarok mikor veszítettük el a kalapjainkat ?), az urak pedig elegáns frakkban (külön dicséret a vőlegénynek, kedves Urak a frakkot kérem, tudni kell viselni, ahogy ez Andynek olyan természetességgel ment) jelentek meg.

 

 

"Ez nem semmi" - ahogyan ez a két csodálatos ember egymásra talált! 

 

 

Sás Benedek - Flashküvő http://www.flashkuvo.hu/ csodálatos képein megragadta azt a sok-sok tökéletes pillanatot, amelyet a pár sok-sok év múlva büszkén fog unokáiknak mutogatni. Nehéz szavakat találni az érzésre, amit átéltünk velük az Ő nagy napjukon.

 

 

A Margitsziget csodálatos ősfáival elbűvölő hangulatot és környezetett teremtett.

 

 

Számomra leginkább meglepő az volt, hogy milyen remek táncos és szívből bulizó ez a nemzet. Kifogyhatatlan energiával ropták a táncot a dj zenei blokkjaira. Hajnali négykor csak a szálloda reggeliztetése miatt kellett berekeszteni a mulatságot. Ha ez mind nem lett volna elég, megköszönve a vendégek részvételét, másnap egy romantikus hajózáson vehettek részt a vendégek, ahol láthatták a lenyügőzően szép kivilágított Budapestet, amelyre méltán lehetünk büszkék. Aki látta sosem felejti el a fényben tündöklő parlamentünket!

 

Nem csak a Dunán ívelnek át hidak, hanem Anglia és Magyarország között is. Hiszen Orsi és Andy hídja örökre összekötötte ezt a két nemzetet.

A tanulság megint az volt számomra, hogy mindenkinek megvan a másik fele, ha nem is abban az országban ahová született.

Orsi és Andy kívánok nektek Örökké tartó boldogságot, szerelmet, egészséget és sok édes gyermeket! Köszönöm, hogy részese lehettem a Ti Csodás Napotoknak.

 

Kívánok mindenkinek örömteli készülődést! :)

MSE az esküvőszerveződ

Esküvői válogatások