Konzultációkérés

Kérj ingyenes
Konzultációt!

Hogyan legyenek tökéletesek az esküvői fotóink?

Mi jut eszedbe, amikor az esküvői költségvetést tervezed? Mire szeretnél többet költeni? Erre a válasz azt hiszem mindenkinek a ruha, a finom ételek, a gyönyörű helyszín és dekoráció. Sokan elfelejtjük azonban, hogy az egyetlen emlék, ami sokáig megmarad azok a fotók és a videó. Nem szabad a fotóson spórolni, hiszen ha nem tetszik a kész munka azon sajnos nem lehet változtatni, újra fotózásra nincs lehetőség. Összeszedtem tehát nektek néhány pontban, hogyan dolgozzatok együtt a kiválasztott fotósotokkal a tökéletes végeredmény érdekében.

Ossz meg személyes történeteket, jókat, rosszakat egyaránt

Minél többet tud rólatok, a történetetekről, a személyiségetekről, annál jobban meg is tudja azt örökíteni így nem csak beállított pózok, és szép portrék lesz az eredmény, hanem valami személyes, hangulatos, valóban rátok jellemző. Mutasd be a családtagokat, mondd el kikről szeretnéd a legtöbb képet, hogy a régen látott unokatestvéreid külföldön élnek, így nagyon sokat jelent neked, hogy el tudtak jönni, egyszóval az igazán fontos, személyes dolgokat.

Arany óra

Minden fotós ismeri az „arany órát/golden hour” : a kifejezés azt a röviddel napkelte utáni vagy naplemente előtti időszakot jelzi, amikor a fények a legmelegebbek a nap folyamán és egyszerűen minden sokkal gyönyörűbb a képeken.

Kérdezd meg a fotósodat, hogy az esküvőd napján ez pontosan mikorra esik, és ennek megfelelően alakítsátok ki az esküvői ütemtervet is. Miért ne használnátok ki a természet adta gyönyörű világítást?

Legyenek saját ötleteid a képeket illetően

Biztosan sok-sok esküvői fotót végignéztél már, talán pinteresten a legújabb esküvői fotó trendeket is (ha még nem tetted volna, itt az ideje), hogy megkönnyítsd a saját és a fotósod dolgát, írj a kedvenceidről listát, amit vele is beszélj át azonban fontos, hogy bízz benne és hagyj teret az ő kreativitásának is. Bátran mixeljétek kettőtök ötleteit!

                                       

Az első pillantás

Az esküvő alatt nem sok időt fogtok kettesben tölteni, ezért fontos, hogy erre is szánjatok külön alkalmat. Romantikus, megható amikor a vőlegény először látja a mennyasszonyt, így én javasolnám mindenkinek, hogy ezt a pillanatot mindenképp közelről, hangsúlyosan örökítsétek meg, így ez a személyes élmény is meg lesz örökítve.  

 

forrás: Pinterest

Esküvői válogatások