Konzultációkérés

Kérj ingyenes
Konzultációt!

Gyerekek az esküvőn

Az esküvők cuki és egyben hangos velejárói a meghívottak gyerekei. Az alapvetően édes gyerekeknek is megpróbáltatás egy-egy szertartás végig ülése csendben. Valljuk be néha a felnőtteknek is. ilyenkor pedig következik a bömbölés, rohangálás, kiabálás: „Anya mikor lesz már vége”?

Ezzel pedig megzavarva az esemény meghitt pillanatait. Az is biztos, hogy sok esetben a szülők nem veszik észre, hogy mennyire zavaró a csemetéjük.

Az nem egy jó megoldás, hogy a meghívottakkal közöljük az esküvő előtt, hogy bár nagyon kedveljük a gyermeküket, de most ne hozzák magukkal az esküvőnkre. Azért, hogy elejét vegyük a sértődéseknek vagy a rendzavarásoknak ma már nagyon jó megoldás áll rendelkezésünkre: a GYEREKBARÁT ESKÜVŐ.

Így végre mindenkinek felhőtlen buli lehet az esküvő!

 

A teljesség igénye nélkül néhány a gyerekek szórakozását szolgáló tevékenység, mely képzett szakemberek segítsége és felügyelete alatt történik.

 

Arcfestés

Az arc és karfestés kedvelt tevékenysége az esküvőknek ezzel is színesebbé, vidámabbá téve a rendezvény hangulatát.

 

Bűvész és bohóc show

Vidám, interaktív műsorok, melyben a művész animátorok nemcsak a gyerekeket, de az egész násznépet is bevonják a produkcióba.

                                                

 

Diavetítés

A mese, aminek illata van! Egy érdekes és meseszerű világ, amikor elindul a diavetítő, hirtelen csend támad és feszült figyelem.

 

Gyerekasztal

Ahol külön terítenek a gyerekeknek ott nagy segítség a szülők számára, hogy ennek felügyeletét és lebonyolítását kedves, szakértő segítség végzi helyettük.

                                               

Játszósarok

Minden korosztály a kedvének megfelelő játékkal kapcsolódhat ki. Akár szabadtéren vagy zárt helyiségben egyaránt felállítható programelem készségfejlesztő fajátékok és társasok segítségével.

                                               

 

Kézműves foglalkozások

Animátorok irányításával, kisebb csoportokban különböző kézműves technikákkal ismerkedhetnek a gyerekek.

 

Altatás

Nem kell a szülőnek haza igyekezniük, amikor a gyermekek elálmosodnak. Óvodai ágyak, utazóágyak és pokrócok-párnák biztosításával lehetőséget teremtenek a pihenésre is.

                                               

Kétnyelvű esküvő

Napjainkban az esküvői soknyelvűség egyre gyakoribb, így előfordulhat, hogy a gyerekek jelentős aránya is eltérő nyelvet beszél. Pedagógus végzettségű animátorok segítségével biztosított az angol, német, olasz, spanyol és francia társalgás a gyerekekkel.

 

Óriásbuburék

Fotózáshoz exkluzív látvány, de különleges esküvői háttértémaként is használható. Az 5-10 méter hosszú óriásbuborékok készítése a gyerekek megunhatatlan kedvencei.

                                              

Ugrálóvár

A legnépszerűbb programlehetőség egy esküvőn a legkisebbek körében. Egész idő alatt garantáltan biztosítja a jókedvet és a felesleges energiák levezetését kültéren és beltéren egyaránt.

 

                                             

 

Ezeken kívül még számos ötletes tevékenység áll rendelkezésre, amely a gyerekek örömét szolgálja. Így minden korosztály számára ünnep lesz az esküvő! Mindenki tudja, hogy a gyerekek a saját közegükben érzik legjobban magukat ez pedig a szakmailag felkészült, GYEREKBARÁT ESKÜVŐ csapatának és szolgáltatásainak a segítségével mindig könnyen megteremtődik.

Így, nekik is emlékezetes marad ez a nap! :)

 

Bővebben a csapatról:

www.gyerekbarateskuvo.hu

 

 

Forrás: Pinterest, Gyerekbarát esküvő

 

Esküvői válogatások