Konzultációkérés

Kérj ingyenes
Konzultációt!

Esküvő para

 Szinte nincs olyan pár, akiknek ne lenne valamilyen félelme az esküvőjével kapcsolatban.

Íme, a leggyakoribbak:

…… az időjárástól! Ez van első helyen a menyasszonyok félelem toplistáján. Legfőképpen, a külső helyszínre tervezett esküvőknél nagy az aggodalom, hogy mi lesz, ha esik az eső, vagy akár a hó! :) Ilyen esküvőhelyszín esetében mindig van egy B terv – eső nap esetére. /kérdezd esküvőszerveződet!/ Hidd el, ha nincs ragyogó napsütés, attól még készülnek rólatok csodálatos képek.

                                                                                                                                                                             képek: Venterphoto

http://venterattila.smugmug.com/

……. a kényelmetlen cipőtől! Érdemes az esküvői cipőt az esemény előtt már néhány héttel hordani a lakásban két okból is: kényelmesre táguljon és hogy gyakorolhasd benne a járást. Nem árt a mulatság előtt kényelmes cipőre, vagy akár papucsra váltani.

                                                                                                                                                                            képek: Molnar studio

http://molnarstudio.hu/

…… a fotózástól! Olyan fotóst érdemes választanod, akinek a stílusa megegyezik a tiéddel, nyugalmat sugároz és nem zavaró a jelenléte. / A kölcsönös szimpátia minden szolgáltató esetében fontos. / Jó alkalom a kamerához való hozzászokásra a jegyes fotózás.                                                 

                                                                                                                                                

…… a sírástól! Ez a nap az érzelmekről szól, így teljesen természetesek a könnyek. De nincs miért aggódnia a menyasszonyoknak, mivel a sminkesek professzionális, vízálló termékekkel dolgoznak, ezért nem okozhat problémát néhány az arcon legördülő könnycsepp. Arról nem is beszélve, hogy jó lesz ezt viszontlátni évek múltán a képeken.

 

képek: Molnar studio

…… valami rosszul sülhet el! Bíznod kell a tökéletes választásodban! Igaz ez a vőlegényedre és az esküvőn résztvevő profi stábra is, akik azon dolgoznak, hogy a legvarázslatosabb legyen ez a nap számotokra. Semmi gond nem történhet, ha esküvőszerveződ folyamatosan jelen van és kézben tartja az eseményeket. Csak engedd át magad az élménynek!

 

                                                                                            

 képek: Molnar studio

……. hogy elfelejtesz valamit! Ha nem bíztál meg szervezőt, akkor készíts egy listát a teendőidről az esküvő napjára. Ettől függetlenül, mivel annyi dolog történik körülötted, elfelejtkezhetsz valamiről, de nyugtasson a tudat, hogy a vendégek ebből semmit nem fognak észrevenni.

……. beszéd a násznép előtt! Tapasztalatom alapján 3 dolog miatt biztosan van aggodalom a beszédek kapcsán:

- figyelem középpontjába kerülsz

- a beszédek szövege miatt, amit te, vagy más mond majd

- a vendégek unatkozni fognak a beszédek alatt

Ajánlott a vacsora előtt tartani, amikor még nem hág tetőfokára a hangulat és mindenki nyugodtan ül a helyén. Egy-egy beszéd ne legyen hosszabb 3-5 perc és lehetőleg, ne legyen több háromnál. Ha letudtad a sajátodat, már te is nyugodtan vacsorázhatsz, és nem kell paráznod emiatt az étkezés alatt.

 kép: Molnar studio

Végül egy tanács: „ ha eddig eljutottál már semmi rossz nem történhet!”

Kívánok mindenkinek örömteli készülődést! :)

MSE az esküvőszerveződ

 

 

Esküvői válogatások