Konzultációkérés

Kérj ingyenes
Konzultációt!

A Mi esküvőnk- Réka és Péter

Egy októberi hétköznap reggel vártam a találkozást a párral. Először a vőlegény érkezett meg, kedves mosollyal az arcán. Leült és beszélgetésbe kezdtünk, majd néhány perc múlva a menyasszony is csatlakozott hozzánk. Nem túlzás, hogy Réka egy jelenség, aki betölti a teret bájával, szépségével és eleganciájával - ő a , akit nem irigyelnek, hanem csodálnak nőtársai is -. Szorosan leült Péter mellé és a testbeszédük, ahogy egymásra néztek és értek számomra azonnal a tökéletes pár benyomását keltették.

  

Esküvőjük dátuma sem volt hétköznapi (12.12.) – ők semmiben nem voltak azok! Álmuk egy nagy ívű elegáns esküvő, amely emlékezetes marad mindenki számára. Boldogan szárnyalt a fantáziám és kockáról-kockára raktuk össze az Álom esküvőt, mindössze 2 hónap alatt. Fontos az összhang és a bizalom a pár és a szervező között, mert kicsit egymás életének részesei leszünk. Varázslatos helyszín, mesés dekoráció, nagyszerű zene és fellépő művészek. A nagy létszám dacára bensőséges, meghitt ünnep volt.

Kedvenc pillanataim egyike az esküvőn a szülők érzelmeit megtapasztalni. Amikor Rékát megpillantotta édesapja, ahogy levonult a lépcsőn megbabonázva állt és várta, hogy bevezesse leányát a polgári szertartásra. A mécsesek között vonuló menyasszony, akit hátulról egy arany fénysugár világított meg, annyira megható volt, hogy a vőlegény is küszködött könnyeivel. Személyes, egymásnak tett fogadalmuk visszacseng a fülemben: „vigyázni, őrizni fogom a szerelmünket”. Ilyenkor a szervező is vendéggé válik és a meghatott tömeg része lesz.

Sok pár joggal tart az első tánctól, nehogy amatőrnek, szalagtűzős táncnak tűnjön. Nos, a mi párunk tökéletes, csoportos koreográfiát mutatott be a Dirty Dancing dallamaira. Természetesen sok-sok gyakorlás előzte ezt meg.

A nap hangulata olyan volt, ami felülmúlt minden képzeletet, köszönöm, hogy részese lehettem. Réka és Péter, kívánok nektek csodálatos közös életet és mindig egy kanállal többet... :)

 …mert hiszek a SZERELEMBEN, a HÁZASSÁG SZENTSÉGÉBEN az EGYMÁSNAK RENDELTETÉSBEN, mert ez nem csak a romantikus filmekben lehetséges.

 

Kívánok mindenkinek örömteli készülődést! :)

MSE az esküvőszerveződ

A gyönyörű képek a Molnár Studió munkái  http://molnarstudio.hu/

Esküvői válogatások